Jak efektivně zavést samoobslužný portál do vašeho podnikání

Vstupujete do fáze, kde se vaše firemní procesy mohou stát efektivnějšími a interakce se zákazníky plynulejšími díky implementaci našeho samoobslužného portálu.

Zde je průvodce, jak celý proces implementace probíhá:

1) Analýza potřeb

Prvním krokem je hloubková analýza potřeb vaší společnosti. Společně identifikujeme klíčové oblasti, ve kterých může samoobslužný portál přinést největší přínos. Tento krok je klíčový pro nastavení cílů a určení přizpůsobení portálu podle vašich specifických potřeb.

2) Grafický design

Následuje fáze designu, kde klademe důraz na uživatelsky přívětivé rozhraní a jednoduchou navigaci. Grafické prvky nejsou pouze estetickým prvkem, ale komunikují s uživatelským prostředím, což zajišťuje plynulý zážitek pro každého uživatele.

3) Integrace s ekonomickým systémem

Jedním z klíčových prvků implementace je propojení našeho portálu s vaším ekonomickým systémem. Tím zajišťujeme jednotný pohled na data a minimalizujeme duplikaci práce.

4) Modulární přístup

Využijte výhody modulárního přístupu. Implementace probíhá postupně, začínaje základními funkcemi a postupně přidáváme další moduly podle potřeby. Tento postup zajišťuje škálovatelnost a minimalizuje tlak na tým během implementace.

5) Personalizace a funkce na míru

Jedním z klíčových prvků je možnost personalizace a implementace funkcí na míru. Společně pracujeme na tom, aby váš portál plně odpovídal specifickým požadavkům a očekáváním vaší společnosti.

6) Dlouhodobá správa a rozšířitelnost

Po implementaci zajistíme, že máte plán pro dlouhodobou správu a rozšířitelnost. Pravidelně aktualizujte a sledujte nové možnosti, abyste mohli neustále optimalizovat výkon portálu.

Sledováním těchto kroků se společně posuneme směrem k úspěšné implementaci a transformaci vaší firemní interakce se zákazníky. Jste připraveni na změnu? Rezervujte si demo ukázku samoobslužného portálu a pojďme společně objevit budoucnost vašeho podnikání!

Rezervovat demo ukázku

Zůstaňte v kroku s inovacemi

Přihlaste se k odběru našich novinek a buďte první, kdo zjistí o nejnovějších trendech a technologiích, které mohou transformovat váš obchod. Mějte přehled o exkluzivních nabídkách, akcích a tipy od našich odborníků.


Zůstaňte v kroku s inovacemi

Přihlaste se k odběru našich novinek a buďte první, kdo zjistí o nejnovějších trendech a technologiích, které mohou transformovat váš obchod. Mějte přehled o exkluzivních nabídkách, akcích a tipy od našich odborníků.


Mohlo by se Vám líbit.

Portál pro leasingové společnosti a půjčovny strojů a aut

Poznejte náš portál pro leasingové společnosti a půjčovny strojů a aut, který zvyšuje efektivitu, zlepšuje zákaznickou spokojenost a otevírá nové obchodní příležitosti.

Chci vědět víc

B2B portál pro výrobní firmy a velkoobchody

Objevte, jak náš B2B portál pro výrobní firmy může zefektivnit vaše obchodní procesy a posílit vztahy se zákazníky. Nabízíme vynikající poprodejní servis, automatizované notifikace, rychlé řešení reklamací a personalizované služby.

Chci vědět víc

Klientský portál pro energetické společnosti: reakce na novelu v energetice

V reakci na novou legislativu v energetice, která klade významné požadavky na pravidelné informování o spotřebě tepla a teplé vody, přinášíme klientský portál navržený speciálně pro energetické společnosti.

Chci vědět víc

Klientský portál: transformace podnikání ve výrobě strojů a zařízení

Tento portál kombinuje pokročilé správní funkce s automatizací, e-shopem pro náhradní díly a chytrými marketingovými strategiemi pro cross-selling a up-selling, čímž zvyšuje efektivitu, prodejní výkony a zákaznickou spokojenost.

Chci vědět víc

Síla samoobslužných portálů: Kdo z nich může těžit?

Článek se zaměřuje na sílu a výhody samoobslužných portálů pro různé skupiny uživatelů. Pokrývá oblasti jako online nákupy, zaměstnaneckou správu, obchodní interakce a další.

Chci vědět víc