Síla samoobslužných portálů: Kdo z nich může těžit?

Samoobslužné portály jsou digitální platformy, které poskytují uživatelům možnost spravovat své účty, získávat informace a vykonávat různé akce online. Tyto portály jsou navrženy tak, aby usnadnily interakci mezi uživateli a různými organizacemi či institucemi. Zde se podíváme na to, pro koho jsou tyto samoobslužné portály vhodné a jakou hodnotu mohou přinášet.

1. Pro zákazníky:

2. Pro zaměstnance:

3. Pro podniky a obchodní partnery:

4. Pro studenty a vzdělávací instituce:

5. Pro zdravotní péči:

6. Pro vládní organizace:

 

Několik příkladů úspěšných implementací samoobslužných portálů v různých odvětvích

Chcete vidět, jaké portály jsme tvořili my?

Rezervujte si demo ukázku!

Naše služby zahrnují:

✅Analýzu a poradenství v oblasti vývoje portálů

✅Návrh a design uživatelsky příjemných rozhraní

✅Programování a implementaci funkcionality portálů

✅Integraci s existujícími systémy a databázemi

✅Testování a zajištění kvality

✅Dlouhodobou podporu a aktualizace

Napište nám své požadavky a specifikace, a rádi se s vámi spojíme, abychom diskutovali o tom, jak můžeme naplnit vaše potřeby v oblasti vývoje portálů. Vaše spokojenost a úspěch jsou naší prioritou.

Pro konzultaci a navázání kontaktu nám můžete zaslat e-mail na info@pixape.cz nebo vyplnit formulář. Jsme připraveni vám pomoci při vytváření inovativních a efektivních řešení prostřednictvím našich specializovaných služeb v oblasti vývoje portálů.

Zůstaňte v kroku s inovacemi

Přihlaste se k odběru našich novinek a buďte první, kdo zjistí o nejnovějších trendech a technologiích, které mohou transformovat váš obchod. Mějte přehled o exkluzivních nabídkách, akcích a tipy od našich odborníků.


Zůstaňte v kroku s inovacemi

Přihlaste se k odběru našich novinek a buďte první, kdo zjistí o nejnovějších trendech a technologiích, které mohou transformovat váš obchod. Mějte přehled o exkluzivních nabídkách, akcích a tipy od našich odborníků.


Mohlo by se Vám líbit.

Portál pro leasingové společnosti a půjčovny strojů a aut

Poznejte náš portál pro leasingové společnosti a půjčovny strojů a aut, který zvyšuje efektivitu, zlepšuje zákaznickou spokojenost a otevírá nové obchodní příležitosti.

Chci vědět víc

B2B portál pro výrobní firmy a velkoobchody

Objevte, jak náš B2B portál pro výrobní firmy může zefektivnit vaše obchodní procesy a posílit vztahy se zákazníky. Nabízíme vynikající poprodejní servis, automatizované notifikace, rychlé řešení reklamací a personalizované služby.

Chci vědět víc

Klientský portál pro energetické společnosti: reakce na novelu v energetice

V reakci na novou legislativu v energetice, která klade významné požadavky na pravidelné informování o spotřebě tepla a teplé vody, přinášíme klientský portál navržený speciálně pro energetické společnosti.

Chci vědět víc

Klientský portál: transformace podnikání ve výrobě strojů a zařízení

Tento portál kombinuje pokročilé správní funkce s automatizací, e-shopem pro náhradní díly a chytrými marketingovými strategiemi pro cross-selling a up-selling, čímž zvyšuje efektivitu, prodejní výkony a zákaznickou spokojenost.

Chci vědět víc

Jak efektivně zavést samoobslužný portál do vašeho podnikání

Objevte klíčové kroky a výhody implementace našeho samoobslužného portálu pro transformaci firemních procesů. Čtěte náš průvodce a rezervujte si demo ukázku pro přímou zkušenost s inovací a zlepšením interakce se zákazníky.

Chci vědět víc